Artikelen opvallend in de etalage plaatsen

Artikelen opvallend in de etalage plaatsen

De ruimte in etalages is beperkt, met als gevolg dat ze vaak helemaal vol worden gezet met artikelen. Klanten raken echter pas geïnteresseerd als hun oog op een artikel valt dat ze willen hebben. Bij een volle etalage is de kans klein dat dit gebeurt, want het kost nogal wat tijd om een volle etalage goed te bekijken. Eigenlijk moet een specifiek product als het ware in de spotlight worden gezet, zodat je het zelfs in het voorbijlopen niet kunt missen. Dat kan door gebruik te maken van het aanbod van 3d ledframes.

Wat zijn 3d ledframes?

3D frames zijn, net als de bekende 2D frames, bedoeld om er textielprints in te plaatsen. Doordat deze 3d frames een ruimtelijke vorm hebben kunnen ze worden opgehangen of neergezet, en vallen ze veel meer op. 3D ledframes hebben bovendien het voordeel, dat de prints die in de frames hangen worden verlicht. Dat gebeurt met behulp van krachtige power leds, die de prints vanaf de zijkant verlichten. Door de bijzondere constructie van de frames is het mogelijk om dubbelzijdige prints op te hangen, die bovendien aan beide zijden worden verlicht. Ze vallen dus ook in het donker goed op.

Grote aantrekkingskracht

Door te kiezen voor een opvallende vorm frame en een bijzondere print, waarvan de kleuren door de verlichting extra worden geaccentueerd, is het mogelijk om artikelen echt in het oog te laten springen. Het effect wat daarmee bereikt kan worden is, dat een klant die voorbij loopt naar de etalage wordt getrokken. Zodra hij daar eenmaal staat is zijn interesse gewekt en dan zal hij ook de moeite nemen om de andere artikelen in de etalage te bekijken. De kracht van 3d ledframes is dus, dat je de klant over de streep kunt trekken om je etalage beter te bekijken.

Duurzame investering

Door gebruik te maken van 3d ledframes wordt een investering gedaan waar je bedrijf jarenlang plezier van heeft. De verlichting verbruikt is bijzonder energiezuinig. Doordat er telkens nieuwe textielprints in het frame kunnen worden geplaatst is het mogelijk om met grote regelmaat andere artikelen onder de aandacht te brengen. Wie de 3d frames niet langer wil gebruiken kan ze retourneren. Dan worden ze gebruikt om er nieuwe frames van de maken, of als grondstof voor andere producten van aluminium. Dat is mogelijk doordat de frames volledig recyclebaar zijn. Lees ook nog meer over duurzame bedrijfsvoering.