De 5 meest unieke vergaderzalen en locaties in Nederland

De 5 meest unieke vergaderzalen en locaties in Nederland

Vergaderen op kantoor kan soms voelen als eenzaam en saai, alsof je vastzit in een eindeloze herhaling. Maar wat als er een wereld vol betoverende vergaderlocaties op je wacht? Nederland heeft veel verborgen juweeltjes waar vergaderen wordt omgetoverd tot een onvergetelijke ervaring. Duik met ons mee in dit artikel, waar we de top 5 meest unieke vergaderzalen van Nederland voor je hebben opgespoord.

#1 Silverdome in Zoetermeer

Als je niet alleen wilt vergaderen, maar ook een sportieve activiteit wilt doen, is Silverdome een topkeuze. Het is een grote sporthal met een enorme ijsbaan die in de zomer omgetoverd wordt tot een multifunctionele evenementenhal. Hier kun je een zaal huren in Zoetermeer met uitzicht op de ijsbaan, en daarnaast bijvoorbeeld schaatsen, curling, of verschillende teambuilding activiteiten doen.

#2 De NDSM-view in het STRAAT Museum

Op zoek naar een industriële, creatieve setting? Het STRAAT Museum biedt ‘De NDSM-view’ aan, een zaal met uitzicht op oude scheepswerven in Amsterdam-Noord. Deze warehouse-achtige ruimte is volledig zelfvoorzienend en biedt allerlei faciliteiten voor creatieve sessies. Zeker een aanrader voor degenen die houden van rauwe, industriële settings.

#3 KABAN boomhut in Heeze

Wie denkt aan vergaderen in een boomhut, denkt waarschijnlijk terug aan de kindertijd. Toch is het ook in een professionele context mogelijk: KABAN boomhut in Heeze, gelegen in een bosrijke omgeving, biedt een unieke plek om te vergaderen. De boomhut is van alle gemakken voorzien en biedt een uitstekende plek om in alle rust te brainstormen, terwijl je omringd wordt door de natuur.

#4 Airport Hotel Rotterdam

Het Airport Hotel in Rotterdam is de perfecte plek om te vergaderen met internationale gasten. Het hotel bevindt zich namelijk niet ver van Rotterdam The Hague Airport. Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar voor buitenlandse medewerkers en klanten. Daarnaast biedt het hotel alles wat je nodig hebt voor een succesvolle geslaagde vergadering.

#5 Vergaderen aan het strand in Scheveningen

Meer zin om te vergaderen terwijl je het gevoel hebt op vakantie te zijn? Dan is Scheveningen de juiste plek! Het strand van Scheveningen biedt allerlei faciliteiten speciaal voor bedrijfsuitjes. Zo kun je bijvoorbeeld een vergadering combineren met een beachvolleybal-toernooi of een yoga-sessie op het strand.

Vergaderen hoeft niet saai te zijn. Kies voor één van deze vijf unieke vergaderlocaties en je komt gegarandeerd geïnspireerd terug en met nieuwe ideeën. Van de boomhut tot het strand, er zijn tal van opties voor elk type bedrijf of organisatie. Kies een locatie die het beste bij je past en geef je vergadering net dat beetje extra. We wensen je een succesvolle vergadering toe!