De perfecte kantoorruimte voor jouw vergaderingen

kantoorruimte

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in het oosten van Nederland, is Deventer meestal één van de eerste steden waar je aan denkt. De stad ligt in de provincie Overijssel, nabij de grens met Gelderland en beschikt over afritten bij de A1. Waardoor de stad gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien zijn er meerdere bedrijfsterreinen te vinden die zeer gewilde locaties zijn voor bedrijven.

Over de koekstad

Deventer is één van de oudste steden van Nederland en wordt ook wel ‘Koekstad’ genoemd, vanwege de beroemde Deventer koek. De Hanzestad ligt aan de IJssel en beschikt over de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. In de stad Deventer wonen bijna 100.000 inwoners, waarvan 59,5% uit beroepsbevolking bestaat. Duik de historische straatjes van Deventer in, wandel over de mooie stadspleinen en proef de sfeer. Het centrum beschikt over een veelzijdig winkelaanbod en daarnaast hoef je voor een heerlijke lunch of diner niet lang te zoeken, er is voor iedere kantoormedewerker wat wils!

Bereikbaarheid

De ligging van Deventer in Overijssel is centraal voor heel Nederland, ook Duitsland is goed te bereiken vanuit Deventer. Belangrijke wegen rondom Deventer zijn de A1, de N344, de N792, de N348 en de N766. Naast een goede verbinding over het water en over de weg, heeft Deventer ook een goede verbinding over het spoor. De bekendste kantorenlocaties van Deventer zijn: kantorenlocatie Hanzepark, kantorenzone Zuid-as en kantorenpark As Binnenstad-Colmschate.

Faciliteiten

WiFi, schoonmaak en gas/water/licht zijn vanaf 2019 wel altijd gebruikelijk bij het huren van een kantoorruimte. Hiernaast kun je zelf bepalen welke faciliteiten je hieraan extra toevoegt. Of het nu gaat om de catering, ontzorging door receptioniste of een plekje om te ontspannen.

Geef je als bedrijf zijnde vaak presentaties aan je klanten? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan een presentatieruimte. Ze zijn er in alle soorten en maten, afhankelijk van het aantal personen je doorgaans ontvangt voor je presentaties. Vaak zijn deze ruimten voorzien van een groot scherm, waar je bijvoorbeeld met jouw PowerPoint de geïnteresseerden kunt informeren. Daarnaast kan je je vergaderruimte ook gebruiken als lunchkamer voor je medewerkers of voor een goede vrijmibo!

Kantoorruimte huren

Ben jij nou op zoek naar een kantoorruimte in het oosten van het land? Wil je ook goed bereikbaar zijn voor klanten? Huur dan een kantoorruimte aan de rand van het historische Deventer. Dit ideale kantoorpand ligt pal naast het Centraal Station en is next level in kwaliteit, voorzieningen, uitstraling, locatie, faciliteiten en duurzaamheid. Dit representatieve gebouw steekt er met kop en schouders boven de stad uit. Ondernemen en werken in De Leeuwenburg in Deventer geeft een zakelijke uitstraling. Waarmee je die belangrijke eerste indruk achterlaat bij (potentiële) klanten.