Dia’s digitaliseren met een professioneel apparaat

Dia’s digitaliseren

Vroeger koesterde je nog herinneringen door een mooie gedachte of door de enkele foto’s die er toen al gemaakt werden. Deze foto’s werden dan meestal opgeslagen als een filmrolletje, dia’s of negatieven. Als je deze herinneringen weer terug wilt kijken is dit mogelijk door de dia’s te digitaliseren. Dit kan met een speciaal apparaat dat vaak ook wel de diascanner wordt genoemd. Heb jij nog ergens oude foto’s liggen er wel je deze tot digitale dia’s om kunnen laten toveren? Huur dan een diascanner om je oude foto’s nieuw leven in te blazen en langer goed te houden, zodat je mooiste herinneringen tot in de eeuwigheid bewaard kunnen blijven.

Geschikt voor iedereen

Een apparaat om dia’s en oude foto’s digitaal te maken klinkt vrij lastig, maar toch hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Met de diascanner is het enige wat je hoeft te doen het apparaat aan te zetten, de foto erin te stoppen, het apparaat aan te sluiten op je computer of laptop en op de juiste knop te drukken. In een oogwenk is je oude dia dan zo kwalitatief mogelijk gedigitaliseerd en kun je deze op de beste manier bekijken vanaf je pc. Het aanschaffen van een volledige diaprojector en deze aansluiten op de meest ingewikkelde manieren is nu verleden tijd, want je hoeft voortaan alleen je computer aan te zetten en de foto aan te klikken in je bestanden. Even terug naar de goeie oude tijd is door de nieuwste technologie een stuk eenvoudiger geworden.

Huur het dia digitaliseren apparaat

Je kunt een diascanner zelf aanschaffen, maar wanneer je al je oude foto’s op de computer hebt gezet heb je de scanner eigenlijk niet meer nodig. Daarom is het veel beter (en goedkoper) om het apparaat te huren. Hierdoor kun je de scanner gebruiken voor wanneer je de foto’s wil omzetten en kunt daarna het apparaat weer teruggeven, zodat je zonder extra kosten verder kunt. Het dia digitaliseren apparaat huren is veel efficiënter dan er zelf eentje kopen, vooral wanneer je maar een aantal oude foto’s hebt liggen.

Je kunt zelf bepalen voor hoe lang je het apparaat wil kunnen huren. Je kunt contact opnemen en aangeven waarvoor je de scanner wil gebruiken, waardoor er een passende afspraak gemaakt kan worden. Door alleen het apparaat te huren voor de tijd dat je deze gebruikt bespaar je veel geld en hoef je er ook niet meer aan te denken wanneer je eindelijk eens de dia’s in wilt scannen en wat je daarna met het apparaat wil doen.

Dia digitaliseren apparaat huren tegen een scherp tarief? Kijk eens op de site van Gearbooker.