Een bedrukte mok blijft leuk

bedrukte mok

Het is heel gemakkelijk om een bedrukte mok te laten maken. Er zijn veel situaties waarin een mok met een leuke opdruk de aandacht trekt en dat levert altijd een reactie op. Mokken met opdruk springen in het oog wanneer er een beetje aandacht aan het ontwerp is besteed. Het handige is dat in een mum van tijd er een online voorbeeld beschikbaar is. Of het nu om één mok gaat of om veertig stuks, het bestellen blijft even eenvoudig. Omdat er veel verschillende mokken te vinden zijn is het altijd goed om even door het gehele menu te scrollen.

Een persoonlijke gift

Het is heel origineel om voor iemand een mok te laten bedrukken. Of het nu om een foto van de persoon gaat of een huisdier, het is altijd leuk. Een mok met opdruk is altijd een schot in de roos. Serieuze, maar ook grappige foto’s, namen, spreuken of logo’s kunnen op een mok worden gedrukt. Er zijn heel wat mogelijkheden. Om maar te zwijgen over alle kleurcombinaties. Het uitkiezen van een mok om te laten bedrukken geeft al veel voorpret.

Feest, jubileum of bruiloft

Goedkoop mokken laten bedrukken is zeker een goed idee wanneer het om grotere hoeveelheden gaat. Online zijn de aantallen op te geven bij de bestelling. Het is leuk om bij bijvoorbeeld een bruiloft aan het eind van het feest de gasten te voorzien van een bedrukte mok met een foto van het bruidspaar erop gedrukt. Ook voor bedrijven is het zakelijk leuk om mokken met eigen opdruk in het bedrijf te hebben. Het is handig om een doos extra in voorraad te hebben om eventueel als relatiegeschenk cadeau te doen.

Een mok met opdruk om nooit te vergeten

Het grappige aan een bedrukte mok is dat de herinnering blijft. Of iemand nu vijftig jaar is geworden of omdat opa jarig is, er zijn leuke mogelijkheden om er iemand blij mee te maken. Voor iedere situatie valt er wel een goede mok te vinden. Niet alleen grote of kleine mokken, maar ook mokken met een lepeltje in het oor zijn er om bedrukt te worden. Het ligt er maar net aan wat handig is. Een leuke opdruk op een mok maakt iemand altijd aan het lachen.