Een boekhouder inschakelen: geniet van deze voordelen

Een boekhouder inschakelen

Waarom zelf ploeteren als je het werk ook kunt uitbesteden? Vooral als je zelf weinig verstand hebt van de boekhouding kan dat zo voelen: ploeteren. Daarom is de boekhouder om jouw te helpen.

Waarom een boekhouder?

De boekhouding is voor veel mensen een taak die ze liever uitbesteden. Gelukkig is er voor die mensen een oplossing. Namelijk het inschakelen van een boekhouder. Maar het feit dat je zelf minder hoeft te doen is niet het enige voordeel van een boekhouder.

  • Tijdsbesparing. Laat de taken los en krijg er tijd voor terug. Vaak kan een boekhouder ook sneller werken doordat hij of zij er veel ervaring mee heeft.
  • Geldbesparing. Door een boekhouder in te zetten weet je zeker dat je nooit te veel betaald. En in sommige gevallen kun je zelfs geld terug verdienen. Zorg er wel voor dat je niet te veel betaald voor je boekhouder. Hieronder lees je daar meer over.
  • Voorkom problemen. Niemand zit te wachten op boetes en andere problemen. Dat is dan ook wat er bedoeld wordt met het voorkomen van problemen.
  • Advies. Wil je graag meer informatie of advies over jouw boekhouding, en alles wat daar bij komt kijken? Dan ben je bij de boekhouder aan het juiste adres.

Daarnaast zijn er ontzettend veel taken die de boekhouder op zich kan nemen. Heb je dus nog andere financiële taken die gedaan moeten worden? Er is een grote kans dat je op deze manier geholpen kunt worden. Lees meer over deze taken op Boekhouder.in.

Wat kost een boekhouder?

Er zijn veel voordelen genoemd, maar voor veel mensen is er ook een nadeel. Zoals elke vakman moet de boekhouder natuurlijk wel betaald worden. Hoeveel dit is, verschilt per boekhouder.
Wat nou zo fijn is aan de boekhouder is dat wanneer je te maken hebt met een goeie, hij of zij zichzelf gewoonweg terugverdiend. Dit is omdat een boekhouder er voor zorgt dat jij nooit te veel verdiend, zoals hierboven ook al werd aangegeven.

Doordat er zo veel verschillende factoren de prijs beïnvloeden is het lastig een concrete rekensom te maken. Toch kun je door middel van de gemiddelde prijzen een indicatie krijgen van wat het ongeveer gaat kosten.

Boekhouder Kosten per uur
Startende € 35,- tot € 50,-
Met een aantal jaar ervaring € 50,- tot € 75,-
Zeer ervaren € 75,- tot € 80,-