Een kerstpakket uitzoeken voor je zakenrelaties of werknemers

kerstpakket uitzoeken

Als je een origineel kerstpakket voor je zakelijke relaties of werknemers wilt dan is het nooit te vroeg om deze te bestellen. Zo weet je zeker dat je genoeg keuze hebt en je hier niet overhaast naar op zoek moet gaan aan het einde van het jaar. Je wilt natuurlijk niet dat dit last-minute gebeurt en de kerstpakketten daardoor te laat binnenkomen door drukte bij de bezorgdiensten. Een uniek en goed gevuld pakket doet het altijd goed, maar misschien wil je wel iets speciaals uitstralen, en daar moet je even over nadenken voordat je zomaar een standaard pakket uitkiest.

De verschillende soorten mogelijkheden voor een pakket

Er zijn vele mogelijkheden voor een kerstpakket voor je zakelijke relaties of werknemers. De eerste twee vragen die je jezelf moet stellen zijn hoeveel budget je hebt en wat je ermee wilt uitstralen. Het pakket vertegenwoordigt op een bepaalde manier je bedrijf en de waardering die je wilt geven voor een jaar hard werken van je werknemers, of de goede, zakelijke relatie die je hebt opgebouwd. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je werkgevers een goedkoper, maar wel goed gevuld kerstpakket met lekkere hapjes cadeau te doen. Daar kunnen ze een tijdje mee vooruit of gewoon een hele avond van genieten door de etenswaren die erin zitten. Voor je zakelijke relaties kun je denken aan een luxe pakket met een stijlvol uiterlijk. Je kan er zelfs voor kiezen om een mooie, gegraveerde pen cadeau te doen of een goede kwaliteit wijn opener.

Inspiratie voor een goed kerstpakket

Op het moment dat je op zoek bent naar een pakket dan zijn er vele mogelijkheden. Om te beginnen kan je jezelf afvragen of je aan iedereen hetzelfde pakket geeft of dat je onderscheid maakt tussen de vrouwelijke en mannelijke werknemers. Je kan kiezen voor een non food kerstpakket met wellnessproducten, zoals van rituals. Of je kan ervoor kiezen om een mix te maken met non food en food, of gewoon een heerlijk pakket vol met enkel lekkernijen. Zelfs dan heb je nog vele mogelijkheden. Wil je een kerstpakket met een specifiek thema, zoals een bepaald land of regio? Wat dacht je van een Spaans pakket met lekkere wijn, een receptenboek, heerlijke borrelhapjes zoals droge worst en kaas en een handige, houten tapasplank of een paella pan.

Een Italiaans kerstpakket

Een andere leuke optie is een Italiaans pakket met regionale, Italiaanse wijn en prosecco, een pizzarette, een receptenboek en heerlijke, Italiaanse hapjes voor bij de wijn. Je kan er ook voor kiezen om het pakket in een reiskoffer te laten verpakken, zodat het tevens een praktisch cadeau is. Of een kerstpakket met lokale producten waarmee je de lokale ondernemers in de omgeving steunt. Hierbij kan je denken aan kerstpakketten met lekkernijen van de lokale bakker, de bierbrouwerij met speciaalbiertjes, typische Nederlandse likeur, huisgemaakte jam of lokale kaasjes en droge worst. Een andere optie is gewoon een luxe wijnpakket, zoals een pakket met witte wijnen of champagne. Oftewel, de mogelijkheden om uit te kiezen zijn eindeloos