Een personeelsfeest organiseren: hoe doe je dat?

personeelsfeest organiseren

Een personeelsfeest is niet alleen super gezellig, maar ook goed voor je bedrijf. De informele setting en sfeer van een bedrijfsfeest bieden werknemers de gelegenheid om te socializen, en onderlinge banden te versterken. Het resultaat: men gaat met meer plezier naar zijn werk, en samenwerking tussen werknemers verloopt soepeler. Genoeg redenen om een personeelsfeest te organiseren. Maar waar begin je? Een paar stoelen in een kring zetten en vervolgens knakworstjes op een spies met kaas en een Hollands vlaggetje uitdelen klinkt voor vrijwel niemand onder de 70 als een denderend evenement die ze absoluut niet mogen missen. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen, tips en tricks om het gaafste personeelsfeest aller tijden te organiseren!

Geef de touwtjes uit handen

En laat een evenementenorganisator je van alles voorzien. Na een intake waarin wordt besproken wat de wensen en verwachtingen zijn van het personeelsfeest, en is er de mogelijkheid om een thema te kiezen. Van chique live pianomuziek tot een swingende jazzband, en van een gemoedelijke singer-songwriter tot een live dj-show. Wat je ook wilt, het kan geregeld worden. Er wordt actief meegedacht en advies gegeven door ervaren organisatoren die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Tevens voorzien zij ook van entertainment, licht en geluid. Ligt er een plan klaar? Dan wordt dat eerst besproken en is er de mogelijkheid om aanpassingen te doen, om het feest compleet aan te laten sluiten op de gewenste sfeer. Sit back, relax en leef naar die geweldige avond toe om de beste herinneringen te maken zonder enige vorm van stress. 

Demoavonden

Die controle overgeven is best nog wel is lastig. Nog huiverig? Veel organisatoren bieden demoavonden om een impressie te geven van alle mogelijkheden. Deze zijn vrijblijvend en gratis. Op deze wijze kun je een evenementenorganisator vinden die perfect aansluit op jouw wensen!