Focus op je core business: managed services is je oplossing

managed services

IT is onmisbaar in je bedrijf. Maar niet goed werkende ICT haalt de focus van de kernactiviteiten en bedrijfsprocessen en kost onnodig veel geld en tijd. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor: managed services. Managed services is een vorm van uitbesteding. Welke processen je precies uitbesteedt is aan jou. Ben je op zoek naar een beheerder voor het draadloze netwerk? Heb je betere internetbeveiliging nodig? Of wil je het netwerkbeheer uitbesteden. Managed services kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Waar heeft jouw bedrijf behoefte aan?

Slim uitbesteden levert veel op

Jij en je medewerkers weten veel over jullie core business. Het liefst zouden jullie hier dan ook alle tijd in steken, zodat jullie alle klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Maar bij het runnen van een onderneming komt veel meer kijken. Hierdoor gaat er kostbare tijd naar het onderhouden van het IT netwerk, het oplossen van storingen en andere bijzaken waar je liever geen tijd aan kwijt bent. Net zoals je jouw financiën uitbesteedt als je hier zelf te weinig kennis van hebt of geen tijd aan wil besteden, kun je ook alle IT gerelateerde zaken onderbrengen bij een bedrijf dat hier veel verstand van heeft. Niet alleen hoef je er zelf dan niet meer aan te denken, ook kan het bedrijf jullie helpen bij het optimaliseren van de IT-omgeving.

Het optimaliseren van je IT-omgeving

Als je gebruik maakt van managed services bepaal je zelf in hoeverre de IT-omgeving nog doorontwikkeld moet worden. Zijn er processen die geoptimaliseerd kunnen worden of zijn er mogelijkheden om IT binnen jouw bedrijf nog beter in te zetten? Dan wordt daar ook naar gekeken. Er zijn allerlei mogelijkheden, die volledig op jouw onderneming afgestemd worden. Heb je zelf al een duidelijk idee waar de focus moet komen te liggen? Of wil je graag de input van een expert? Het fijne aan managed services is dat alles mogelijk is. Van een managed firewall tot managed networking en van monitoring tot aan een beter service center. Op welk aspect kunnen jullie hulp gebruiken?

Managed services voor jouw onderneming

Twijfel je nog of managed services the way to go is voor jouw bedrijf? Onthoud dan dat het uitbesteden van IT-processen erg veel tijd en gedoe kan schelen. Bovendien zorgt het optimaliseren van de IT-omgeving voor betere resultaten in de gehele onderneming. Weet je nog niet welke onderdelen je wilt uitbesteden? Ga dan in gesprek met een expert en ontdekt hoeveel managed services voor jouw bedrijf kan betekenen.