Freelance interimmer vinden doe je zo

Freelance interimmer vinden doe je zo

Jij bent op zoek naar een interimmer, maar weet niet hoe je die moet vinden. Wij kunnen je hierbij helpen. Hieronder staat alles wat je moet weten over interimmers en over het vinden van de interimmers.

Wat is een interimmer?

Een interim is een persoon die een functie tijdelijk vervult. Deze persoon staat geregistreerd op een interimmer site, waar de zoekers naar interimmmers, je kunnen vinden. Het woord interim komt uit het Latijn en is afgestamd van het woord: ad interim. Dit woord betekent, in de tussentijd en linkt dus goed aan de term van het interimmen. Er is een onderscheid is soorten interimmers. Je hebt normale interimmers en professionele interimmers. De ‘normale’ interimmers zijn de interimmers waarover al gesproken was en dit zijn de interimmers die tijdelijk een functie vervullen binnen een bedrijf. De professionele interimmers staan onder contract bij een detacheringsbureau en worden ook wel gedetacheerden genoemd. Normale interimmers staan niet onder contract.

Een interimmer is te vergelijken met freelancers. Het is vrijwel hetzelfde en zo kun je het ook noemen. Geen contract, maar wel werken wanneer het kan bij verschillende bedrijven.

Een freelance interimmer vinden: het proces

Een goed en professioneel interim medewerker vind je bij Rooss-interimmers. Via Roos kun je op veel opties filteren om de perfecte interimmer in jouw vakgebied te vinden. Het is hier belangrijk dat opdrachtgevers onafhankelijk van tussenpartijen moeten kunnen werven. Dit om te voorkomen dat er onnodige belemmeringen zullen plaatsvinden en dit lukt alleen als niemand aan het zoeken of aan de match wil verdienen. Het is een gezamenlijke profielensite en geen matchingsite.

Je kunt op Rooss-interimmers makkelijk een freelance interimmer vinden die voldoet aan jouw eisen. Selecteer en filter op de belangrijkste kandidaat kenmerken. Het staat voor gemak en korte lijnen. Dat spreekt jou toch ook aan?

Het proces wordt afgetrapt met de registratie van jouw account. Dit kan alleen als je een eigen KvK registratie hebt. De registratie gaat via LinkedIn. Vervolgens creëer je je profiel. Het is belangrijk om hier je vakgebieden toe te voegen waarmee je gevonden wil worden. Er zijn 27 selecties die toegepast kunnen worden. Als je account klaar is, is het tijd om je account te publiceren. Via de publicatie maak je je account zichtbaar op de website. Hieraan zitten kosten verbonden. Tijdens de looptijd kun je de publicatie gratis aan- en uitzetten.

Voor- en nadelen interim werk

Een groot voordeel aan interim werk is dat je je netwerk vergroot. Doordat je tijdelijk komt te werken bij verschillende bedrijven leer je steeds opnieuw weer mensen kennen. Ook bouw je ervaring en expertise op binnen een bepaalde sector. Je ontwikkelt je sneller en beter in de bepaalde sector. Hierna kun je je vaardigheden en kennis ook toepassen in meerdere en ander omgevingen.

Wanneer je als freelance interimmer werkt zijn er ook nadelen. Een nadeel is dat je administratie moet gaan bijhouden en de kosten moet gaan maken. Omdat je niet in loondienst bent zul je de belasting terug moeten betalen. Dit moet je opzijzetten. Ook ben je er nooit zeker van of je een

opdracht hebt. Het kan voorkomen dat je een dag geen opdracht hebt en die onzekerheid vinden de meeste mensen niet prettig.

Een freelance interimmer vinden is dus zo gedaan en niet moeilijk. Bezoek de site van Rooss-interimmers en vindt jouw perfecte interimmer