Het voordeel van bedrukte tape

bedrukte tape

Tegenwoordig wil je als bedrijf met een webshop opvallen op een manier die niet te overweldigend is en die past bij je bedrijfscultuur en je bedrijfsfilosofie. Daarbij denk je al snel dat een doos met je bedrijfslogo een slimme keuze is. Echter is het bedrukken van karton een dure kostenpost waar je niet altijd op zit te wachten, zeker als je niet echt grote aantallen pakketten verstuurt. Maar om toch een vorm van reclame te kunnen maken met je pakket of doos, om toch een gewone doos met je logo te versturen is er de mogelijkheid om dit effect met bedrukte tape te realiseren.

Tape bedrukken

Als het over het bedrukken van tape gaat, is het goed om eens te kijken op de site van Tapeprint.eu. Een bedrijf wat zich al geruime tijd bezighoudt met het bedrukken van tape met een tekst of logo. Door een duidelijk stappenproces waarbij ze de moeite nemen om je uit te leggen en mee te denken welke tape je het beste kan gebruiken in jouw situatie, daarbij ook kijkend naar de kleurschakering en de tekst die je op de tape wil hebben, krijg je een uniek product waarmee je visitekaartje als het ware al te vinden is aan de buitenkant van de verpakking voor je klant deze doos ook maar heeft geopend.

Aandachtspunten

Als je ervoor kiest om bedrukte tape te willen bestellen, zijn er een aantal aandachtspunten die van belang zijn. Als eerste heb je te maken met een maximum van drie kleuren die je kan gebruiken. Dit heeft te maken met het proces van productie. Als tweede is het belangrijk om te kijken waarvoor je de tape wil gebruiken en welke achtergrondkleur je tape moet hebben. Als derde is het zinvol om de kleur van je tape af te stemmen op de kleur van een doos. Een gele doos waarbij je bijvoorbeeld een gele tape gebruikt is veel minder opvallend dan een bruine doos met een witte tape.

Onderscheidend

Door de corona tijd is het online bestellen van artikelen steeds meer gebruikelijk geworden. Hierdoor ontstaat er minder binding met klanten. Door onderscheidend bezig te zijn met de uitstraling die je wil bereiken als bedrijf kan je het verschil maken voor de klant. Een goede reden om daarom na te denken over tape waarop je logo gedrukt is.