Jouw zakelijke relaties verrassen met Sinterklaas? Chocola is altijd een goede keuze!

zakelijke relaties verrassen met Sinterklaas

Het is weer die tijd van het jaar dat de Sinterklaascadeaus weer kunnen worden aangeschaft. Een gezellige en spannende tijd voor veel mensen. Misschien ben je een ondernemer en ben je op zoek naar een geschikt geschenk voor je personeel of zakelijke relaties. Het kan erg moeilijk zijn om een geschikt geschenk te vinden, vooral als het om je personeel gaat en je je Sinterklaascadeau in bulk inkoopt. Want wat is nu een cadeau dat iedereen leuk vindt? In deze blog gaan we het hebben over die ene zoetigheid waar iedereen van houdt: chocolade! Want wat kun je nu beter als cadeau geven dan Leuke Sinterklaas chocolade? In deze blog lees je over allerlei varianten van leuke Sinterklaas chocolade, van chocoladeletter met bedrijfslogo tot Tony Chocolonely!

Chocolade letter in de vorm van je bedrijfslogo

Heb je wel eens gehoord van een Chocoladeletter met bedrijfslogo? Zo niet, dan is dit de eerste keer. Een chocoladeletter met je bedrijfslogo is een originele zoetigheid waar je je personeel geheid mee weet te verrassen. Het is leuk om te krijgen en je personeel gaat zich meer betrokken met het bedrijf voelen omdat het deze chocolade in de thuissfeer eet. Deze speciale chocoladeletters heb je in verschillende soorten, smaken en maten. Je kunt dus een gigantische melkchocoladeletter laten maken, maar je kunt ook kiezen voor een kleine pure chocoladeletter in de vorm van een S. De letters zijn niet gelimiteerd tot de traditionele S of P, maar je kunt elke letter kiezen die je maar wilt. Als je het uitgebreid wilt doen, kun je een chocoladeletter laten maken in de vorm van de eerste letter van de voornaam van je personeelsleden. Een chocoladeletter met bedrijfslogo is dus een originele vorm van een Sinterklaascadeau, leuke Sinterklaas chocolade waar iedereen blij van wordt!

Voor de veganist

De veganistische levensstijl, waarbij je eet en leeft zonder dat je gebruik maakt van dierlijke producten, wordt steeds meer mainstream. Steeds vaker zie je veganistische producten in de schappen, die bovendien steeds populairder worden. Je kunt nooit zeker weten of je personeel of zakelijke contacten wel of geen melkproducten consumeren, daarom zit je altijd goed met veganistische chocolade. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten veganistische chocolade, zoals karamel zeezout, cookies, karamel en donkere chocolade. Met veganistische chocolade weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en heeft al je personeel iets om van te smullen tijdens de decemberperiode, of ze nu veganist zijn of niet!