Leuke ideeën voor een kerstpakket

Leuke ideeën voor een kerstpakket

Als je op zoek bent naar een particulier kerstpakket of een kerstpakket voor je werknemers dan wil je natuurlijk dat dit het persoonlijke gebaar uitstraalt wat je wilt afgeven. Meestal wil je een blijk van waardering geven richting klanten, collega’s of je personeel. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor kerstpakketten. Op de meeste plekken waar je kerstpakketten kan aanschaffen hebben ze een uitgebreid assortiment en al enkele ideeën voor je uitgewerkt. Als je toch op zoek bent naar een persoonlijk pakket idee dan hebben we er hieronder een paar voor je op een rijtje gezet.

De verschillende soorten kerstpakketten

Als je op zoek bent naar een exclusief kerstpakket dan kan je vaak kiezen uit een luxe, een origineel of een duurzaam pakket. Je kan dan nog eens onderscheid maken waarop je dit pakket wilt richten. Is het voor een man of een vrouw? Voor een zakelijke klant of een particulier? Of ga je liever voor een pakket met lekkere drank, zoals champagne, wijn of verschillende speciaalbiertjes? Misschien is een themapakket meer geschikt, zoals een pakket gericht op Spanje, Duitsland of Italië? Voor de verpakking kan je kiezen voor een luxe verpakking of een kartonnen doos met opdruk. Er is keuze zat en als je nog steeds niet weet waar je voor moet kiezen dan kan je inspiratie opdoen in de webshops die kerstpakketten aanbieden. Er is vaak een ruime keuze en met een paar klikken kom je al snel uit bij het juiste thema.

Voorbeelden van een leuk kerstpakket

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een pakket te geven met een thema van een land. Hierin doe je dan een of meerdere flessen wijn uit die regio en dat vul je dan aan met lekkere snacks uit dat land voor bij de borrel. Als je graag de lokale brouwerij steunt dan kan je daar vaak een pakket uitzoeken met verschillende soorten speciaalbier en lekkere borrelhapjes, kazen of gedroogde worst. Als je een kerstpakket voor een vrouw zoekt dan zijn verschillende luxe badkamerproducten vaak een aanrader. Als je niet goed weet wat je moet geven kan je uiteraard voor een cadeaubon kiezen. Dan kan iedereen iets uitkiezen wat ze persoonlijk leuk vinden. Het is dan wel een goed idee om dit persoonlijk in te pakken in plaats van in een standaard envelop.

De trends voor kerstpakketten

De trends voor kerstpakketten dit jaar zijn goed gevulde kerstpakketten. Je kan een goed gevuld pakket terugvinden in verschillende prijsklassen zodat er altijd iets beschikbaar is voor je budget. Een landenthema blijft altijd populair. Naast hapjes en lokale drank kan je ook kiezen voor landgebonden kookgerei zoals een pizzarette, een luxe houten tapasplank of een paellapan. Wissel daarin af: Geef je het ene jaar een traditioneel pakket, dan is een cadeaubon geschikt voor het volgende jaar. De kleurencombinatie van zwart en goud is helemaal in en wordt geassocieerd met luxe en exclusiviteit. Ook een kerstpakket met praktische producten wordt vaak gewaardeerd. In plaats van een doos of luxe houten box kan je bijvoorbeeld kiezen voor een reiskoffer met daarin een landenthema als pakket.

Is het nu nog de vraag waar je deze pakketten kan bestellen? Bij Kerstpakketten IDEE natuurlijk!