Office gadgets die je werk gemakkelijker kunnen maken

Office gadgets

Het is best moeilijk om niet van office gadgets te houden die de productiviteit van je werknemers verhoogd. Veel van deze gadgets zijn handig, maken het leven op kantoor gemakkelijker en sommige zijn ronduit ingenieus. Wil je jouw kantoor een beetje decoreren of gewoon iets geweldigs bijdragen aan je team, bekijk deze office gadgets die je werknemers geweldig zullen vinden.

Converters voor staande bureaus

Door positieve gezondheidseffecten van staande bureaus zijn ze in 2019 steeds populairder geworden. In plaats van nieuwe meubels, kun je sta- bureaus testen. Ze zijn budgetvriendelijk en kunnen boven op je bureau geplaats worden als je zin hebt om te staan in plaats van te zitten.
De meeste zijn verstelbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hoogteverschillen.

Gelamineerde wandkalenders

Projectmanagementsoftware kan je team op het goede spoor houden, maar een visueel hebben die iedereen regelmatig kan zien, zorgt ervoor dat er niets tussen de kieren glijdt en dat iedereen op dezelfde pagina staat. Gebruik 1 voor het hoofdkantoor in het algemeen, of koop een paar voor elke afdeling. Er zijn wandkalenders die je kunt toevoegen aan een blanke muur in je werkruimte, waar je alles kunt toevoegen, van kantoorvergaderingen tot belangrijke deadlines die iedereen moet onthouden. Kies voor een gelamineerde optie, zodat het gemakkelijk op te zetten en schoon te maken is.

Boek-naar-scherm scanners

Als je ooit een groot aantal documenten en bestanden moet doorzoeken om de belangrijke feiten te vinden die georganiseerd moeten worden, is boek-naar-scherm scanner een geweldige computer gadgets. Als je de scanner over een document of boek schuift, scant het de tekst rechtstreeks naar de computer applicatie of webbrowser van keuze. Het kan de tekst zelfs in meer dan 40 verschillende talen vertalen.

Afwasbare toetsenborden

Een keertje koffie of frisdrank laten vallen op je toetsenbord is onvermijdelijk, daarom is een afwasbare toetsenbord één van de beste computer gadgets, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over zulke ongevallen. Je kunt het toetsenbord gewoon schoonwassen en gelijk weer gebruiken.

Een zelf opwarmende koffiemok

Bijna eenieder drink koffie om de dag te vol energie te starten maar niemand houdt van koude koffie. Een zelf opwarmende koffiemok goede investering zodat je koffie altijd lekker warm blijft.

Kabel organizers

Niets kan een persoon meer stress bezorgen dan een kantoor binnenlopen met rommelige bureaus vol verstrikte koorden. Kabel organizers zijn best goedkoop en kunnen in bulk worden gekocht, zodat je werkruimte klitvrij blijft.