Uniek afzetlint met je eigen logo

afzetlint met je eigen logo

Afzetlint wordt gebruikt op veel verschillende plekken. Zo wordt het vaak gebruikt om je te waarschuwen voor gevaarlijke situaties of om een bepaald gebied ontoegankelijk te maken. Met afzetlint kun je op een bouwplaats, festival, evenement, parkeerplaats of in een winkel je klanten laten weten waar ze wel of niet horen te zijn. Als dat goed gebeurt dan kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen. Doordat iedereen weet wat de bedoeling is ontstaat er een ontspannen sfeer.

Maak een visitekaartje van het afzetlint dat je gebruikt

Afzetlint is meestal niet het meest elegante aspect van een ruimte. Dat kun je veranderen door een uniek ontwerp te laten drukken voor jouw onderneming. Bij hen kun je afzetlint met logo of een ander persoonlijk thema laten drukken. Daardoor kun je zelf bepalen welke kleur het beste bij de situatie past waarvoor je het lint nodig hebt. De mensen die door het lint in de juiste richting worden gestuurd zien je logo en hebben daardoor ook vaak meer vertrouwen in de aanwijzingen.

Het wordt erg makkelijk gemaakt

Via het bestelformulier op de website kun je zonder problemen je eigen unieke afzetlint bestellen. Je kunt daar doorgeven in welke kleuren je het lint wilt laten drukken en de juiste lengte en breedte kiezen. Zo gauw het bestelformulier ontvangen wordt, maken ze een offerte voor je. Hou er rekening mee dat de prijs per meter afzetlint een stuk kan zakken als je direct een grotere hoeveelheid bestelt.4

Neem contact op voor persoonlijk advies

Op de website van Bedruktafzetlint.nl kun je allerlei informatie vinden over de verschillende soorten afzetlint die je kunt bestellen. Als het niet lukt om te bepalen wat de beste opties zijn voor jouw persoonlijke afzetlint dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van dit bedrijf weten precies welke ideeën het beste werken.