Vaste telefoonnummers doorschakelen mobiel

Vaste telefoonnummers doorschakelen mobiel

Het zal u niet ontgaan zijn dat het afgelopen jaar vele problemen en uitdagingen heeft gebracht, ook voor bedrijven. Door de noodzaak om thuis te werken in plaats van op kantoor werd telefonisch bereikbaar zijn lastig, zeker voor bedrijven die nog een vaste, ouderwetse telefooncentrale hebben.

Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse mogelijkheden om een vast telefoonnummer door te schakelen naar een mobiel nummer. Dit is heel gemakkelijk te bereiken met een abonnement bij de Belfabriek. We zullen uitleggen hoe dit werkt en wat de voordelen van het doorschakelen naar een mobiel nummer zijn.

Uitgelicht: Belfabriek 085 nummer aanvragen online

Hoe werkt het?

Het doorschakelen van een vast telefoonnummer naar een mobiel is gemakkelijk online te regelen via de Belfabriek. U kunt dit ook doen door in te loggen in de speciale app, die geschikt is voor zowel Android als iOS. Hier kunt u een vast nummer doorschakelen naar mobiel, waardoor u zelf of uw werknemers op hun mobiel de zakelijke gesprekken naar uw kantoor kunnen beantwoorden.

U kunt de instellingen dus op ieder moment van de dag wijzigen, om in te spelen op de diverse veranderingen die nu eenmaal kunnen optreden. Zo kunt u voorkomen dat u om wat voor reden dan ook onbereikbaar bent voor uw (toekomstige) klanten.

Voordelen

Een van de grote voordelen van het doorschakelen van een vast telefoonnummer naar een mobiel nummer is het mogelijk om thuis te werken zonder dat dit ten koste gaat van uw bereikbaarheid als bedrijf. Bijvoorbeeld als u of een van uw medewerkers thuis in quarantaine zit omdat er contact is geweest met een coronapatiënt of omdat er sprake is van een daadwerkelijke besmetting zonder ziekteverschijnselen.

Behalve voor thuiswerken is het doorschakelen van een gesprek dat binnenkomt op een vast telefoonnummer naar een mobiel ook handig als op pad bent. Bijvoorbeeld als u op locatie moet zijn of een afspraak heeft bij een klant.

Dankzij de speciale vooraankondigingstoon weet u al voordat u opneemt of het een doorgeschakeld zakelijk gesprek is, of dat er een privégesprek binnenkomt. Zo kunt u altijd op de goede manier het gesprek openen. Uiteraard is deze optie geheel gratis.

Leestip: 085 Nummer | Wat is 085 netnummer? Kengetal 085 kosten

Conclusie

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om telefonisch bereikbaar te zijn tijdens kantooruren, maar soms ook daarbuiten. Door uw vaste telefoonnummer via de Belfabriek door te schakelen naar een mobiel kunt u altijd uw klanten op professionele wijze te woord staan, ongeacht of u nu op kantoor bent of niet.