Waarom worden de meeste websites op WordPress gemaakt?

Wordpress

Waarschijnlijk heb je het vast wel eens zien staan: een website met ergens in de link het woord ‘wordpress’ ertussen. Dit betekent dat dit domein is gemaakt door middel van WordPress. Statistisch gezien is het eigenlijk bijna onmogelijk dat je nog nooit zo’n website hebt gezien, want 42% van alle websites die er bestaan, wordt gehost via WordPress. Vooral veel bloggers en kleine bedrijven gebruiken deze website, en ook DoubleWeb raadt dit aan. Wat is nou de aantrekkingskracht van deze website of host? Allereerst dat je hier een kan kiezen een professionele website laten maken.

Toegankelijk

DoubleWeb werkt met WordPress om verschillende redenen. Allereerst is WordPress ontzettend toegankelijk als jullie een professionele website laten maken. Bijna iedereen kan het zich veroorloven om hier een domein aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook eindeloze opties: je kan elke website die je ook maar wilt gewoon maken. Er is geen raar gedoe met codes, handleidingen of begrenzingen. Een kind kan de was doen. Een gevolg hiervan, en eigenlijk ook een nadeel, is het feit dat er daardoor ook heel wat lelijke, onoverzichtelijke, of slecht verzorgde websites in het leven worden geroepen. DoubleWeb is een website die hierbij kan helpen. Op de eerste plaats maken zij elke website uniek en verzorgd. Zo krijg je geen doorsnee website waarvan er ook al twintig, als niet honderden anderen zijn. De website is specifiek afgestemd op de wensen van het bedrijf.

Maximale merkbeleving

DoubleWeb helpt bedrijven namelijk om de maximale merkbeleving neer te zetten en een zo professioneel mogelijk ogende website neer te zetten waarmee meer klanten kunnen worden aangetrokken. Volgens hun eigen website stellen ze transparantie en eerlijkheid hierbij voorop, wat inhoudt dat er altijd overlegd wordt wat de klant, het bedrijf in kwestie dus, zelf wil. Ook zullen ze het tegen je vertellen wanneer iets onwerkbaar of onrealistisch is. De waarheid is soms hard, maar leidt wel tot goede resultaten. Websites moeten immers resultaatgericht zijn. Daarom zijn de websites die je met behulp van DoubleWeb in elkaar zet ook gericht op seo en conversie.