Wat kun je met een studie pc?

studie pc

Op studiepc.nl vind je alle soorten laptops die geschikt zijn voor jouw opleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze te gaan huren. Dit kan tegen een voordelige prijs. Sommige mensen hebben hun pc of laptop niet meer nodig na 1 of 2 jaar. Het zou dan zonde zijn om een hoop geld eraan uit te geven. Maar toch wil je in die tijd de beste en goedkoopste laptop of pc hebben. Je kunt kijken naar de processor als je opzoek bent naar rekenkracht. En als je grafisch gaat werken let je op de videokaart en het werkgeheugen.

Waarvoor wordt deze gebruikt?

De studie pc wordt gebruikt voor een opleiding. Dit deed de naam al vermoeden. Vaak ontvang je van de school waar je naar toe gaat een lijst waar deze aan moet voldoen. Op basis van deze gegevens kun je een laptop uitzoek. Voor een grafische opleiding is het wel belangrijk dat je een goede videokaart hebt. Deze zorgt er namelijk voor dat de beelden snel geladen kunnen worden. De laptop of pc wordt binnen 5 dagen bij je bezorgd.

De voordelen van een PC huren

Het grootste voordeel is dat je niet een groot bedrag in één keer hoeft te betalen. Maar ook heb je door de vaste maandlasten wat meer ruimte over voor een lekker terrasjes. Daarnaast kun je hem na 6 maanden huren al per maand opzeggen. Zo zit je niet onnodig vast aan de huurkosten. En ook heb je nog eens een goede garantie op alle modellen. Ze worden namelijk uitvoerig getest voor ze naar jou toegestuurd worden.

Alle apparatuur op een plek

Naast het assortimenten van computer en laptops hebben wij nog veel meer. Zo hebben we ook iPads en Macbooks. Deze apple apparatuur kun je tegen een voordelige prijs huren. Deze zijn vaak vele malen sneller als andere modellen. Ook kun je deze koppelen met je iPhone. Maar we hebben ook normale tablets. Deze zijn compact en licht om mee te nemen. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk in je rugzak passen.