Wat zijn de populairste bestemmingen van chartervluchten?

First Class Aviation

Waar gaan mensen het liefst naartoe wanneer ze kiezen voor een privéjet vol comfort en flexibiliteit? Laten we enkele van de meest geliefde chartervlucht bestemmingen bespreken voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Ook vakantiegangers kunnen tegenwoordig een prive jet goedkoop inhuren om er eens in stijl op uit te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan even verder!

Genève, Zwitserland

Een van de topbestemmingen voor privéjets van First Class Aviation is Genève, Zwitserland. Deze stad ligt op slechts een uur en een kwartier vliegen van de luchthaven Paris Le Bourget (LFPB). Genève is niet alleen een aantrekkelijke plek voor vakantiegangers, maar ook een belangrijk financieel centrum en de thuisbasis van vele VN-agentschappen. Zakenreizigers vliegen regelmatig tussen Brussel en Genève voor vergaderingen, dankzij de korte vlucht van slechts één uur en twintig minuten.

Nice, Frankrijk

Nice, gelegen in Frankrijk aan de Franse Rivièra, is een andere populaire bestemming voor privéjet chartervluchten. De luchthaven Nice Cote d’Azur (LFMN) is een bekende keuze voor reizigers die vertrekken vanuit Antwerpen (EBAW). Nice trekt vakantiegangers aan vanwege zijn levendige oude stad, centrale ligging en uitstekende keuken. Bovendien biedt de stad meer dan 330 dagen zon per jaar, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor zonliefhebbers.

Londen Luton, Verenigd Koninkrijk

Londen Luton (EGGW) is een belangrijke vertrekluchthaven voor privéjets naar Nice, Frankrijk. De korte vliegtijd van slechts een uur en een kwartier maakt Nice een ideale ontsnapping voor reizigers die het temperamentvolle weer in Engeland willen ontvluchten. De stad Nice heeft een van de warmste klimaten in de regio, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt tussen mei en eind oktober voor vrijetijdsactiviteiten en vakanties.

Parijs Le Bourget naar München

De route van de luchthaven Paris Le Bourget (LFPB) naar de luchthaven van München (EDDM) is een andere veelgevraagde optie voor privéjets, vooral tijdens de Paris Air-show in juni. Paris Le Bourget ligt op slechts 11 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Parijs en biedt een gunstige vertreklocatie voor reizigers. De korte vliegtijd van een uur en zesendertig minuten maakt deze route aantrekkelijk voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Antwerpen naar Nice

Reizigers die vertrekken vanuit Antwerpen (EBAW) hebben Nice, Frankrijk, als een van hun favoriete bestemmingen voor privéjet chartervluchten. Met een vliegtijd van slechts een uur en dertig minuten kunnen ze snel genieten van de zon, de stranden en de gastronomie van Nice. De stad heeft twee grote baaien en biedt volop mogelijkheden om te ontspannen in de zon, waardoor het een geliefde keuze is voor vakantiegangers.

Brussel naar Genève

Vluchten van luchthaven Brussel (EBBR) naar luchthaven Genève (LSGG) en weer terug blijken een populaire route te zijn voor Flyetic-klanten. Deze route trekt voornamelijk zakenreizigers aan, gezien Genèves status als een belangrijk financieel centrum en de aanwezigheid van VN-agentschappen. Met een vluchttijd van slechts één uur en twintig minuten kunnen zakenreizigers gemakkelijk pendelen tussen Brussel en Genève. Zou jij ook wel eens met de privéjet willen vliegen? Boek dan vandaag nog een vlucht online!